Blog

Smart Things to Do Before You Move

Bağcılar Boya ve Badana

İstanbul'un lokomotif ilçesi konumunda ki Bağcılar ilçesinde boya ve badana hizmeti vermeye başlayalı tam 13 yıl oldu. Bu süreç firmamızın kuruluş sürecine denk gelmektedir. Toplamda 22 mahalle ve 22 km'lik bir alana yayılmış olan Bağcılar'da başta boya ve badana hizmeti olmak üzere, tadilat ve dekorasyon, duvar kağıdı, alçı ve alçıpan işleri, fayans ve kalebodur işleri, çatı ve cephe kaplama hizmetleri vermekteyiz.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Avcılar Boya ve Badana

İstanbul Avrupa yakasında yer alan ve değeri her geçen gün artan önemli ilçelerden biri konumunda ki Avcılar yoğun olarak konut boyası gerçekleştirdiğimiz bir ilçedir. Ev boyama konusunda uzman ekibimiz ilçede hemen hemen her gün bir iş tamamlamaktadır. Bir günde teslim işçilik ve malzeme dahil boya ve badana hizmetimiz Avcılar halkı tarafından yoğun olarak kabul görmekte, uygun fiyat politikamız taktir toplamaktadır.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Ataşehir Boya ve Badana

İstanbul Anadolu yakasının en değerli ilçelerinin başında gelen Ataşehir bizler için ayrı bir değere sahiptir. Öyle ki bu ilçede bir çok kurumsal referansa sahibiz. İş yeri olarak kullanılan bir çok ofis, özel okul ve kurs merkezi, hastahane gibi firma merkezlerinin boya ve badana işlerini firmamız başarı ile gerçekleştirmiştir. Referanslarımız sadece iş yerleri ile sınırlı değildir elbet. Bir çok konutun yenilenmesi, boya ve badana ihtiyacının giderilmesini de 13 yıllık tecrübemiz içinde gerçekleştirdik.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Arnavutköy Boya ve Badana

İstanbul Avrupa yakasında yer alan Arnavutköy son yıllarda büyük değişim gösteren ilçelerimizin başında gelmektedir. Yatırımların yoğun olarak gerçekleştirildiği ilçede firmamız bir çok konut projesinde de görev üstlenmiştir. Arnavutköy'de yer alan konutlarınızda ya da ofis gibi iş yerlerinizde düşündüğünüz boya ve badana, duvar kağıdı gibi ihtiyaçlarınız için geliştirdiğimiz bir günde boya projemiz ile hizmetinizdeyiz.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Adalar Boya ve Badana

İstanbul Adalar ilçesi kendi has güzelliği, bir birinden bağımsız Adaları kapsar. Adalar coğrafi dağılımları bakımından merkezi ve çevresel olmak üzere iki grupta toplamak mümkündür. Büyükada, Heybeliada, Burgazadası ve Kaşıkadası merkezi grubu oluştururlar. Kınalıada, sedefadası, Tavşanadası, Yassıada ve Sivriada’dan oluşan ikinci grup, ilk grupta yer alan adaları çepeçevre kuşatır.

Devamını Oku