İstanbul Anadolu yakasının en değerli ilçelerinin başında gelen Ataşehir bizler için ayrı bir değere sahiptir. Öyle ki bu ilçede bir çok kurumsal referansa sahibiz. İş yeri olarak kullanılan bir çok ofis, özel okul ve kurs merkezi, hastahane gibi firma merkezlerinin boya ve badana işlerini firmamız başarı ile gerçekleştirmiştir. Referanslarımız sadece iş yerleri ile sınırlı değildir elbet. Bir çok konutun yenilenmesi, boya ve badana ihtiyacının giderilmesini de 13 yıllık tecrübemiz içinde gerçekleştirdik.

Ataşehir boyacı, boya ustası arayan yüzlerce bireyin ilk tercihi olmaktan büyük onur duymaktayız. Malzeme ve işçilik dahil bir günde boya ve badana hizmeti projemiz Ataşehir halkı tarafından yoğun olarak tercih edilmektedir. Eğer siz hala bizden hizmet almamış durumda iseniz sizlere bir telefon kadar yakınız. Bizlere iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.  

Sizde evinizde ya da iş yerinizde ve ya projenizde düşündüğünüz tüm boya, badana, tadilat ve dekorasyon işleriniz için bizi arayın en kısa sürede evinizde ücretsiz keşif yapıp sizlere yaşanabilir, içinde daha mutlu olacağınız yepyeni renklerle donatılmış bir mekan sunalım.  Firmamız en iyi boya markaları ile en uygun fiyata boya ve badana ihtiyacınızı karşılayacaktır. Tüm ihtiyaçlarınız için bize  nolu hattımızdan [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz.