İstanbul'un lokomotif ilçesi konumunda ki Bağcılar ilçesinde boya ve badana hizmeti vermeye başlayalı tam 13 yıl oldu. Bu süreç firmamızın kuruluş sürecine denk gelmektedir. Toplamda 22 mahalle ve 22 km'lik bir alana yayılmış olan Bağcılar'da başta boya ve badana hizmeti olmak üzere, tadilat ve dekorasyon, duvar kağıdı, alçı ve alçıpan işleri, fayans ve kalebodur işleri, çatı ve cephe kaplama hizmetleri vermekteyiz.

Hemen hemen her gün yeni bir iş aldığımız Bağcılar ilçesinde bir günde boya projemiz yoğun ilgi görmektedir. Bir günde malzeme ve işçilik dahil gerçekleştirdiğimiz boya ve badana hizmetimiz maliyet açısından da düşük olmasından dolayı ilçe halkı tarafından yoğun olarak talep görmektedir. Bağcılar ucuz ve uygun fiyata boyacı ihtiyacı olan bir çok hane sahibine sahip bir ilçedir. Bu anlamda sunduğumuz uygun fiyata hizmetlerimiz Bağcılar halkı tarafından takdir görmektedir.

Bağcılar ilçemize işlerinde uzman boyacı ustalarımız ve alçı işinde deneyimli ustalarımızla hizmet vermekteyiz. Firmamız yaklaşık 13 yılı aşkın süredir alçı sıva uygulama boya badana  ve dekoratif boya, duvar kağıdı işlerini başarı ile yürütmektedir. Firma olarak müşteri memnuniyeti odaklı boya badana sektöründe hizmet vermekteyiz. Firmamız sizler için dilediğiniz boya markası ve renklerde çalışmalar yürüterek hayalinizi süsleyen mekânlara sahip olmanızı sağlıyoruz. İster yağlı boya, isterseniz plastik boya ya da saten boya çalışmalarını bir günde teslim ile yürütebiliriz.

 [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz.