İstanbul Adalar ilçesi kendi has güzelliği, bir birinden bağımsız Adaları kapsar. Adalar coğrafi dağılımları bakımından merkezi ve çevresel olmak üzere iki grupta toplamak mümkündür. Büyükada, Heybeliada, Burgazadası ve Kaşıkadası merkezi grubu oluştururlar. Kınalıada, sedefadası, Tavşanadası, Yassıada ve Sivriada’dan oluşan ikinci grup, ilk grupta yer alan adaları çepeçevre kuşatır.

İstanbul Adalar’da yer alan müşterilerimiz için  boya ve badana hizmetimiz uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Adalarilçesi boya ve badana hizmetimiz, tadilat ve dekorasyon hizmetimiz, çatı, cephe kaplama, yalıtım hizmetlerimiz ile en çok çalışma yaptığımız ilçelerden biridir. Gerek ev olarak, gerekse ofis ve iş yeri olarak tüm hizmetlerimizde Adalar halkının hizmetindeyiz. Başarılı ve sonuç odaklı çalışma ahlakımız, profesyonel ve başarılı personel kadromuz ile 13 yıldır aralıksız hizmet vermekteyiz.

Dilediğiniz boya markası ve renklerde çalışmalar yürüterek hayalinizi süsleyen mekânlara sahip olmanızı sağlıyoruz. İster yağlı boya, isterseniz plastik boya ya da saten boya çalışmalarını bir günde teslim ile yürütebiliriz.

Bir günde boya ve badana hizmeti sunabileceğimiz gibi, projenize özel teklif ve çalışma alanları da sunabiliriz. En uygun fiyata, en profesyonel hizmeti almak için bizlere  [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz. En kısa sürede proje teslimi ile sizlere hizmet sunacağımızdan emin olabilirsiniz.