Blog

Smart Things to Do Before You Move

Bakırköy Boya ve Badana

İstanbul’un nüfus yoğunluğu oldukça fazla olan ilçelerinden Bakırköy firmamızın en yoğun iş yürüttüğü ilçelerin başında gelmektedir. Bakırköy semti gerek iş hayatının, gerekse ikametgâh olarak tercih edilen bir ilçe. Ulaşımın rahatlıkla birçok farklı türden sağlandığı Bakırköy, havalimanına yakınlığından dolayı da tercih edilmektedir. Yüzölçümü olarak geniş bir alana yayılan ilçe genellikle orta sınıf ve üstü bireylerin yaşadığı elit bir ilçedir.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Anadolu Yakası Boya Badana

İstanbul’un nezih yakası Anadolu yakasında ikamet eden müşterilerimiz için çok özel çalışmalar yürütüyor, deneyimli ve uzman ekibimiz ile Anadolu yakasını oluşturan 14 ilçede bir günde iş teslimli çalışıyoruz.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

İstanbul Boya Badana

İstanbul yaklaşık yabancı misafirlerimiz ile 17-18 milyondan oluşan devasa bir şehir. İki yaka ve otuz dokuz ilçeden oluşan ve geçmişinde birçok medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehir. Bu şehrin dokusu da, mekânları da dünyanın birçok kentinden farklıdır.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Avrupa Yakası Boya Badana

Bizler www.boyacibadanaci.gen.tr web sayfasına sahip İstanbul’da 13 yıldır hizmet veren kurumumuz tüm İstanbul’a hizmet veriyoruz. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası boya ve badana işleri bakımından en çok müşteri portföyümüzün olduğu konumdur.

Devamını Oku