Blog

Smart Things to Do Before You Move

Pendik Boya ve Badana

Boya ve badana hizmeti konusunda en çok çalıştığımız ilçelerin başında gelen Pendik'te bugüne dek yüzlerce konuta ve ofise misafir olduk. 13 yıllık iş tecrübemiz süresince Pendik ilçemizde boya ve badana hizmeti yanı sıra duvar kağıdı, tadilat ve dekorasyon çalışmaları yürüttük. İlçede firmamız bir günde jet hızında profesyonel boya hizmeti ile yoğun ilgi görmektedir.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Maltepe Boya ve Badana

İstanbul Anadolu yakasının adalara nazır ilçesi Maltepe'de boya ve badana ustası arayanların en çok tercih ettiği firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Keyifle yürüttüğümüz hizmetlerimizi Maltepe halkına minimum maliyet ile sunuyoruz. Değeri her geçen gün artan ilçemizde boya ve badana başta olmak üzere, alçı ve alçıpan bölme, duvar kağıdı, tadilat ve dekorasyon, fayans ve kalebodur, çatı gibi bir çok hizmeti sunuyoruz.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Küçükçekmece Boya ve Badana

İstanbul İli’nin batı yakasında yer alan Küçükçekmece ilçesi, Marmara Bölgesi’nde Çatalca-Kocaeli bölümü Çatalca yarımadası üzerinde yer alan bir konuma sahiptir.Bu ilçemizde firmamız birbirinden değerli bir çok projeye imza atmıştır. Başta boya ve badana hizmeti olmak üzere firmamız alçı ve alçıpan bölme, duvar kağıdı, tadilat ve dekorasyon, fayans ve kalebodur, çatı gibi bir çok hizmeti Küçükçekmece halkına sunmaktadır.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Kadıköy Boya ve Badana

Kadıköy, Yalnızca Anadolu Yakasının değil tüm İstanbul’un en kaliteli semtlerinden biridir. Uzun sahil şeridi, tarihi dokusu, uzun yıllar farklı kültürlerin iç içe yaşadığı ve medeni insanların modern bir şekilde tasarladıkları bu ilçe, hem yaşamak hem de çalışmak için büyük şehirdeki en doğru adreslerden biri.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Güngören Boya ve Badana

İstanbul'un değerli ilçelerinden biri konumunda ki Güngören üçyüzbini aşkın nüfusu ve 11 mahallesi ile dikkatleri üzerine çeken son zamanların kentsel dönüşüm çerçevesinde yenilene İstanbul'un bir ilçesidir. Toplam da 7 km'lik bir alan yayılan ilçede firmamız onlarca farklı konutta müşterilerine boya ve badana hizmeti sunmuştur. Özellikle bir günde işçilik ve malzeme dahil boya ve badana hizmetimiz ile kısa sürede ilçede en çok tercih edilen firma konumuna geldik.

Devamını Oku