Blog

Smart Things to Do Before You Move

Beykoz Boya ve Badana

Her yanını adeta binaların çepeçevre sardığı İstanbul’da yemyeşil güzellikleriyle betonlaşmaya kafa tutan ilçedir Beykoz… Bir yanında el değmemiş ormanlar, bir yanında birbirinden güzel tepelerinden Boğaz’ı keyifle seyredebilme imkanına sahip olan Beykoz genel olarak yüksek binaların aksine bahçeli ve düzenli bir yerleşime sahiptir. Sıcak yaz aylarında ferahlamak için Beykoz’daki yeşillikler içindeki yazlıklarına gelen yüzlerce insan tarafımızca verilen hizmetlerden yararlanmaktadır.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Beşiktaş Boya ve Badana

İstanbul'un en değerli ilçelerinin başında gelen Beşiktaş ilçesi oldukça büyük bir alana yayılmış ve çok değerli konut ve ofis projelerini içinde barındıran kıymetli bir konumdadır. Beşiktaş gerek nüfus yoğunluğu olarak, gerekse konut ve ofis yerleşim yoğunluğu olarak sadece İstanbul'un değil Türkiye'nin en değerli, en zengin yerleşim yerlerinin başında gelmektedir.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Bayrampaşa Boya ve Badana

İstanbul Avrupa yakasında yer alan ve konum olarak stratejik bir alanda yer alan Bayrampaşa 11 mahalleden ve yaklaşık 273 bin yerleşik nüfustan oluşan bir yerleşim yeridir. Nüfusu bugün1 milyona yaklaşmaktadır. Bayrampaşa, doğudan Eyüp, batıdan Esenler, güneyden Zeytinburnu, kuzeydoğudan Gaziosmanpaşa ile çevrilidir. Konut yoğunluğu ve nüfus yoğunluğundan çok fazlası ile iş gerçekleştirdiğimiz bir ilçemizdir. Bu ilçemizde firmamızın boya ve badana alanında onlarca referansı bulunmaktadır.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Başakşehir Boya ve Badana

İstanbul'un en değerli konut projelerinin yükseldiği Başakşehir ilçesinde aradığınız boyacı ve badanacı ustası bizde yer almaktadır. Firmamız uzman ve deneyimli ekibi ile tüm ihtiyaçlarınıza çözüm sunuyor. Başta boya ve badana olmak üzere, alçıpan, alçı, seramik, ahşap, dekorasyon ve tadilat, duvar kağıdı gibi bir çok alanda sizlere keyifle hizmet sunuyoruz.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Bahçelievler Boya ve Badana

İstanbul Avrupa yakasının değerli ilçelerinde Bahçelievler'de gerek ev, gerekse ofis ev iş merkezlerinde bir çok başarılı proje ve işin mimarı olduk. İlçenin değerli konut ve iş yeri projelerinin tamamlanmasında uzman personelimiz ile yer aldık. Başta boya ve badana olmak üzere, dekorasyon, tadilat, çatı, bina kaplama ve bir çok inşaat hizmetinde firmamızın imzası bulunmaktadır.

Devamını Oku