Blog

Smart Things to Do Before You Move

Üsküdar Boya ve Badana

İstanbul’un en eski semtlerinden biridir Üsküdar. Evler geleneksel mimari ile yapılmış genellikle eski yapılardan oluşur. Tabi ki son dönemlerde yaşanan kentsel dönüşüm yasasından dolayı yeni konut ve ofis alanlarının da yapılmaya başlanması ile ilçede yoğun bir tadilat ve dekorasyon süreci başlamış durumda.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Ümraniye Boya ve Badana

İstanbul Anadolu yakasının en kalabalık ev eski ilçelerinden biri olan Ümraniye ilçesi son zamanlarda geçirdiği yenilik ve gelişim süreci ile İstanbul’un en değerli ilçelerinden biri konumuna gelmiştir. Özellikle metro istasyonlarının hizmete girmesi, yaylaştırılan alışveriş caddeleri, açılan alışveriş merkezleri ve kentsel dönüşüm süreci bu değerlenmenin önemli etkenleridir.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Tuzla Boya ve Badana

İstanbul Anadolu yakasının uç noktalarından Tuzla ilçesi son zamanlarda yaşanan konut projeleri ile gündeme gelmektedir. İlçenin genellikle siteler ile büyümesi ve konut alt yapısının çok iyi olması ilçenin değerini her geçen gün arttırmaktadır.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Şişli Boya ve Badana

Şişli'de bir günde boya denilince akla gelen ilk firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Eski ve bir o kadar değerli yapıların olduğu Şişli ilçesinde özellikle konutlara ve ofislere bir çok hizmet sunmaktayız. Jet hızında sunduğumuz boya ve badana başta olmak üzere alçı ve alçıpan işleri, tadilat ve dekorasyon hizmetlerimiz ile ilçede adımızdan sıkça söz ettirmekteyiz. Uygun fiyata sunduğumuz hizmetlerimizi ayrıca hızla sunmamız müşterilerimiz tarafından çok beğenilmektedir. Özellikle son yıllarda uyguladığımız bir günde boya ve badana hizmetimiz bölge halkınca çok beğeni görmektedir.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Şile Boya ve Badana

Türkiye’nin dört bir yanından turistlerin akın ettiği Şile, İstanbul’un Anadolu yakasında bulunmaktadır. Anadolu yakasının biraz dış kısmında kalan Şile, ziyaretçilerini Karadeniz’in eşsiz güzelliğiyle buluşturup şehrin dertlerinden uzaklaştırmaktadır. Kısa süreliğine de olsa şehir yaşantısının zorluklarından kaçmak isteyen insanlar firmamızdan bu konuda yardım almaktadır. Özellikle yazlıkları bulunan bireylerin tercih ettiği kurumumuz uzun süre kapalı kalan konutların yep yeni bir hava yakalamasını sağlamaktadır.

Devamını Oku