İstanbul Avrupa yakasında yer alan ve konum olarak stratejik bir alanda yer alan Bayrampaşa 11 mahalleden ve yaklaşık 273 bin yerleşik nüfustan oluşan bir yerleşim yeridir. Nüfusu bugün1 milyona yaklaşmaktadır. Bayrampaşa, doğudan Eyüp, batıdan Esenler, güneyden Zeytinburnu, kuzeydoğudan Gaziosmanpaşa ile çevrilidir. Konut yoğunluğu ve nüfus yoğunluğundan çok fazlası ile iş gerçekleştirdiğimiz bir ilçemizdir. Bu ilçemizde firmamızın boya ve badana alanında onlarca referansı bulunmaktadır.

Bayrampaşa ilçesinde özellikle özel okul, hastahane ve kamu kurumu referanslarımız bulunmaktadır. Yine ilçede sadece boya ve badana hizmetimiz ile değil ayrıca tadilat ve dekorasyon,  alçı ve alçıpan, çatı, bina cephe yalıtım işleri gibi bir çok alanda ilçede çalışma yürütmekteyiz. Özellikle kısa sürede sonuçlanan ve uygun fiyata sunduğumuz bir günde boya ve badana projemiz ile ilçede yoğun talep görmekteyiz. Uygun fiyata boyacı arayışınız varsa eğer firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Firmamız en iyi boya markaları ile en uygun fiyata boya ve badana ihtiyacınızı karşılayacaktır. Tüm ihtiyaçlarınız için bize  [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz. 

Bizler Bayrampaşa'nın tüm mahalle ve sokaklarına yedi gün hizmet sunabilmekteyiz. Malzeme ve işçilik dahil tüm projelerinize en uygun fiyatı sunacağımızdan emin olabilirsiniz. İhtiyacınız ne olursa olsun bizler sizlere hizmete hazırız.