Her yanını adeta binaların çepeçevre sardığı İstanbul’da yemyeşil güzellikleriyle betonlaşmaya kafa tutan ilçedir Beykoz… Bir yanında el değmemiş ormanlar, bir yanında birbirinden güzel tepelerinden Boğaz’ı keyifle seyredebilme imkanına sahip olan Beykoz genel olarak yüksek binaların aksine bahçeli ve düzenli bir yerleşime sahiptir. Sıcak yaz aylarında ferahlamak için Beykoz’daki yeşillikler içindeki yazlıklarına gelen yüzlerce insan tarafımızca verilen hizmetlerden yararlanmaktadır.

İstanbul Beykoz ilçesinde tüm konut ve işyerlerinde boya ve badana, alçı alçıpan, tadilat, fayans ve kalebodur, çatı, dış cephe işlerini yerinde gerçekleştiriyoruz. Ücretsiz keşif ve proje ile işinizi sorunsuz, eksiksiz ve tam zamanında teslim ediyoruz.

Beykoz ilçemize işlerinde uzman boyacı ustalarımız ve alçı işinde deneyimli ustalarımızla hizmet vermekteyiz. Firmamız yaklaşık 13 yılı aşkın süredir alçı sıva uygulama boya badana  ve dekoratif boya duvar kağıdı işlerini başarı ile yürütmektedir. Firma olarak müşteri memnuniyeti odaklı boya badana sektöründe hizmet vermekteyiz.

Firma olarak bizler sizler için dilediğiniz boya markası ve renklerde çalışmalar yürüterek hayalinizi süsleyen mekânlara sahip olmanızı sağlıyoruz. İster yağlı boya, isterseniz plastik boya ya da saten boya çalışmalarını bir günde teslim ile yürütebiliriz.

Beykoz ilçesinin hangi mahallesinde ikamet ediyorsanız edin sizlere hizmet vermeye hazırız. Sizde projeniz, konutunuz ya da ofisiniz ile ilgili fiyat teklifi ve rezervasyon için;  [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz.