Kadıköy, Yalnızca Anadolu Yakasının değil tüm İstanbul’un en kaliteli semtlerinden biridir. Uzun sahil şeridi, tarihi dokusu, uzun yıllar farklı kültürlerin iç içe yaşadığı ve medeni insanların modern bir şekilde tasarladıkları bu ilçe, hem yaşamak hem de çalışmak için büyük şehirdeki en doğru adreslerden biri.

Genellikle sahil şeridinde eski yapılar yer alsa da ilçede yaşanan yoğun kentsel dönüşüm çalışmalarından dolayı ilçede tadilat ve dekorasyon çalışması çok yoğun yaşanmaktadır. Firmamız bu ilçede çok yoğun işler almaktadır. Özellikle boya ve badana başta olmak üzere tadilat ve dekorasyon, seramik ve fayans, alçı ve alçıpan bölme işlemleri firmamızca Kadıköy ilçesinde yoğun olarak gerçekleştirilmektedir.

İlk önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyetidir ve bunun yanında uzman tecrübemizin yanında birçok köklü referansımız ile en çok tercih edilen firmalarından biriyiz. Boya ve badana çalışmaları genellikle ev halkı tarafından ortalığın dağıtıldığı, onca eşyanın yerinden oynatıldığı, günler süren zahmetli bir iş olarak görülür ve henüz daha kış ayından başlayarak, bahar ve yaz ayında yapılacak boyanın sıkıntısı düşünülmeye başlanır. Oysa firmamız tüm bu zahmetli süreci sizler için bir sıkıntı değil, bir gün sonunda sürecek keyfe dönüştürüyor.

Bir günde boya ve badana hizmeti almak isterseniz bizler Kadıköy halkı olarak sizlere hizmet vermeye hazırız. Tüm hizmetlerimiz hakkında bilgi almak ve ücretsiz keşif hizmetimizden yararlanmak için bize  [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz.