İstanbul'un değerli ilçelerinden biri konumunda ki Güngören üçyüzbini aşkın nüfusu ve 11 mahallesi ile dikkatleri üzerine çeken son zamanların kentsel dönüşüm çerçevesinde yenilene İstanbul'un bir ilçesidir. Toplam da 7 km'lik bir alan yayılan ilçede firmamız onlarca farklı konutta müşterilerine boya ve badana hizmeti sunmuştur. Özellikle bir günde işçilik ve malzeme dahil boya ve badana hizmetimiz ile kısa sürede ilçede en çok tercih edilen firma konumuna geldik.

Firmamız Güngören ilçesine sadece boya hizmeti vermiyor ayrıca tadilat ve dekorasyon, alçı ve alçıpan, çatı, bina cephe yalıtım işleri gibi bir çok alanda hizmet sunmaktadır. Güngören ilçemize işlerinde uzman boyacı ustalarımız ve alçı işinde deneyimli ustalarımızla hizmet vermekteyiz. Firmamız yaklaşık 13 yılı aşkın süredir alçı sıva uygulama boya badana  ve dekoratif boya, duvar kağıdı işlerini başarı ile yürütmektedir.

Firma olarak müşteri memnuniyeti odaklı boya badana sektöründe hizmet vermekteyiz. Firmamız sizler için dilediğiniz boya markası ve renklerde çalışmalar yürüterek hayalinizi süsleyen mekânlara sahip olmanızı sağlıyoruz. İster yağlı boya, isterseniz plastik boya ya da saten boya çalışmalarını bir günde teslim ile yürütebiliriz. İhtiyacınız ne olursa olsun bizler hizmet için hazırız. Maksimum kaliteli işçiliği minimum fiyata sunduğumuz projemiz ile işçilik ve malzeme dahil boya hizmetimizi bir günde gerçekleştiriyor ve büyük bir sıkıntı olarak gördüğünüz boya ve badana işinden sizi kurtarıyoruz.

Uygun fiyata boyacı arayışınız varsa eğer firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Firmamız en iyi boya markaları ile en uygun fiyata boya ve badana ihtiyacınızı karşılayacaktır. Tüm ihtiyaçlarınız için  [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz.