Türkiye’nin dört bir yanından turistlerin akın ettiği Şile, İstanbul’un Anadolu yakasında bulunmaktadır. Anadolu yakasının biraz dış kısmında kalan Şile, ziyaretçilerini Karadeniz’in eşsiz güzelliğiyle buluşturup şehrin dertlerinden uzaklaştırmaktadır. Kısa süreliğine de olsa şehir yaşantısının zorluklarından kaçmak isteyen insanlar firmamızdan bu konuda yardım almaktadır. Özellikle yazlıkları bulunan bireylerin tercih ettiği kurumumuz uzun süre kapalı kalan konutların yep yeni bir hava yakalamasını sağlamaktadır.

Şile halkı tarafından dağa çok boya ve badana hizmeti için firmamız tercih edilmektedir. Ancak boya ve badana hizmeti dışında firmamızın tadilat, dekorasyon, alçıpan bölme işlemleri gibi hizmetleride ilçede onlarca büyük referansa sahip olmamızı sağlamıştır. Şile’nin serin sularında ferahlamak, yemyeşil ormanlarında piknik yapmak, ailenizle bol bol eğlenmek için tercih edilen ilçede bir günde sunduğumuz boya ve badana hizmetimiz çok büyük ilgi ve beğeni almaktadır.

Firmamız sizlere bir günde hayalinizi süsleyen evi yaşatma taahhüdü veriyor. 3+1 140 m2’ ye kadar dairelerde tüm çalışmalarımız sadece bir gün sürmektedir. Üstelik aldığımız kadar temiz şekilde. Uygun fiyata boyacı arayışınız varsa eğer firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Firmamız en iyi boya markaları ile en uygun fiyata boya ve badana ihtiyacınızı karşılayacaktır.  [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz.