Üsküdar Boya ve Badana

 

İstanbul’un en eski semtlerinden biridir Üsküdar. Evler geleneksel mimari ile yapılmış genellikle eski yapılardan oluşur. Tabi ki son dönemlerde yaşanan kentsel dönüşüm yasasından dolayı yeni konut ve ofis alanlarının da yapılmaya başlanması ile ilçede yoğun bir tadilat ve dekorasyon süreci başlamış durumda.

Firmamız İstanbul’un şirin ve bir o kadar tarihi ve değerli semti Üsküdar’da başta boya ve badana çalışmaları olmak üzere tüm çalışmalarını büyük bir titizlik ve profesyonellikle yürütmektedir. Dış mekânda tarihi dokuya zarar vermeksizin yürütülen çalışmalar, iç mekânlar da uygulama alanının geçmişi ve işverenin talepleri doğrultusunda yürütülmektedir.

Dilediğiniz boya markası ve renklerde çalışmalar yürüterek hayalinizi süsleyen mekânlara sahip olmanızı sağlıyoruz. İster yağlı boya, isterseniz plastik boya ya da saten boya çalışmalarını bir günde teslim ile yürütebiliriz.

Üsküdar ilçesinin hangi mahallesinde ikamet ediyorsanız edin sizlere hizmet vermeye hazırız. Sizde projeniz, konutunuz ya da ofisiniz ile ilgili fiyat teklifi ve rezervasyon için;  [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz.