İstanbul yaklaşık yabancı misafirlerimiz ile 17-18 milyondan oluşan devasa bir şehir. İki yaka ve otuz dokuz ilçeden oluşan ve geçmişinde birçok medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehir. Bu şehrin dokusu da, mekânları da dünyanın birçok kentinden farklıdır.

Firmamız İstanbul’un tüm ilçelerinde doğusundan, batısına, kuzeyinden güneyine tüm ilçelerde hizmet vermektedir. 13 yıldır aralıksız başta boya ve badana hizmeti olmak üzere, tüm tadilat ve dekorasyon çalışmalarımız ile tüm İstanbulluların hizmetindeyiz. 13 yılda yüzlerce konuta ve yine yüzlerce ofise dokunduk. Her dokunduğumuz mekânda yepyeni görünümler ve hayatlara başlangıç yapmalarına vesile olduk. Birçok boya markasının en çok kullanan bayisi olduk. Onlarca çalışanımız ile bir günde teslim taahhütlü projelerin yaratıcısı olduk.

Sıkıntısız, şikâyetsiz bir iş süreci istiyorsanız firmamız sizlere hizmet vermeye hazır. İstanbul’un neresinde, hangi ilçesinde olursanız olun deneyimli ve uzman personelimiz ile kısa sürede sizleri hayallerinizi süsleyen mekânlara kavuşturmaya hazırız.

Sizde projeniz, konutunuz ya da ofisiniz ile ilgili fiyat teklifi ve rezervasyon için; [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz.