Bakırköy Boya ve Badana 

İstanbul’un nüfus yoğunluğu oldukça fazla olan ilçelerinden Bakırköy firmamızın en yoğun iş yürüttüğü ilçelerin başında gelmektedir. Bakırköy semti gerek iş hayatının, gerekse ikametgâh olarak tercih edilen bir ilçe. Ulaşımın rahatlıkla birçok farklı türden sağlandığı Bakırköy, havalimanına yakınlığından dolayı da tercih edilmektedir. Yüzölçümü olarak geniş bir alana yayılan ilçe genellikle orta sınıf ve üstü bireylerin yaşadığı elit bir ilçedir.

Firmamız Bakırköy ilçesinde bir çok başarılı özel okul, hastane, ofis, ve konut projesine imza atmıştır. Başta boya ve badana olmak üzere, tadilat ve dekorasyon olmak üzere yüzlerce farklı adreste imzamız bulunmaktadır. Sizler Bakırköy ilçesinin her neresinde olursanız olun, bizler sizlere hizmet için hazırız. Uzman ve deneyimli ekibimiz ile hayalinizi süsleyen mekanları inşa etmek ve yepyeni mekanlar sunmak için sizlere bir telefon kadar yakınız.

Bir günde boya ve badana hizmeti sunabileceğimiz gibi, projenize özel teklif ve çalışma alanları da sunabiliriz. En uygun fiyata, en profesyonel hizmeti almak için bizlere  [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz. En kısa sürede proje teslimi ile sizlere hizmet sunacağımızdan emin olabilirsiniz.