İstanbul Avrupa yakasının büyük ilçelerinden biri olan Sultangazi'de başta boya ve badana hizmeti olmak üzere tadilat ve dekorasyon, seramik ve fayans, alçı ve alçıpan bölme hizmetlerimiz tercih edilmektedir. İlçede bir çok başarılı projenin mimarıyız. İmzamızı attığımız bir çok başarılı proje bulunmaktadır. İrili ufaklı bir çok konutun boyanması, özel sektör kuruluşlarında ise başta boya ve badana hizmeti olmak üzere tadilat ve dekorasyon hizmeti sunduk.

36 km alana yayılmış olan Sultangazi ilçesinde boya ve badana hizmetimiz dışında duvar kağıdı işlerimiz ile de hizmetinizdeyiz. Firmamız bu değerli ilçede çok yoğun çalışmalar yürütmektedir. Boya ve badana hizmeti öyle herkesin kolaylıkla gerçekleştireceği işler değildir. Bizler 13 yıllık deneyimimiz ile tüm üstlendiğimiz işlerde alnımızın akı ile çıkmayı başarmış uzman ve deneyimli bir ekibiz. Hangi konutta hangi boyayı ne şekilde kullanacağımızı hangi odada hangi duvar kağıdını kullanırsak daha rahat ve ferah mekan sunacağımızı deneyimlerimiz ile bilmekteyiz.

06.03.2008 Kabul Tarih; 22.03.2008 26284 Mükerrer Resmi Gazete Tarihli 5747 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Sınırları İçerisinde İlçe Kurulması Ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” un İlçe Kurulması Başlıklı 1.Madde 24.Esas “Ekli (22) sayılı listede adları yazılı mahalleler ile mahalle kısımları merkez olmak ve aynı adla bir belediye kurulmak üzere İstanbul İlinde Sultangazi adıyla İlçe kurulmuştur.” Hükmüne istinaden Sultangazi ilçesi kurulmuştur ve o günden bu güne ilçede bir çok konut ve iş merkezi projesi gerçekleştirilmiştir. Firmamız da bu projelerin bir çoğunda görev üstlenmiştir.

Uygun fiyata boyacı arayışınız varsa eğer firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Firmamız en iyi boya markaları ile en uygun fiyata boya ve badana ihtiyacınızı karşılayacaktır. Tüm ihtiyaçlarınız için bize [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz.