İstanbul'un değerli ve eski yerleşim yerlerinden Sarıyer ilçesi gerek konum olarak gerekse tarih olarak çok önemli bir yere sahip ilçedir. Firmamız da bu değerli ilçemizde bir çok başarılı projenin altına imza atmıştır. Özellikle boya ve badana işlerinde tercih edilen firmamız boya dışında duvar kağıdı, tadilat ve dekorasyon hizmetlerinde yoğun olarak çalışmalar yürütmektedir.

Sarıyer İlçesi’nin sınırları kuzeyde Karadeniz, doğuda İstanbul Boğazı, batıda Eyüp, güneyde ise Şişli ve Beşiktaş ilçelerine kadar uzanır. Böylesine büyük bir sınırı olan ilçede firmamız başta konutlar olmak üzere, özellikle yazlık, villa, ofis çalışmalarına imza atmaktadır. Üstelik maksimum kalitede işçiliği, minimum maliyet ile sunmaktadır.

Malzeme ve işçilik dahil bir günde boya ve badana hizmeti projemiz Sarıyer halkı tarafından yoğun olarak tercih edilmektedir. Eğer siz hala bizden hizmet almamış durumda iseniz sizlere bir telefon kadar yakınız. Bizlere iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.  

Bir günde boya ve badana hizmeti almak isterseniz bizler Sarıyer halkı olarak sizlere hizmet vermeye hazırız. Tüm hizmetlerimiz hakkında bilgi almak ve ücretsiz keşif hizmetimizden yararlanmak için bize  [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz.