İstanbul Anadolu yakasının tarih kokan ilçesi Sancaktepe gün geçtikçe daha da önemli bir yer haline gelmektedir. Artan yerleşim sayısı Sancaktepe’de boya ve badana ihtiyacını da en üst seviyelere çıkarmıştır. Kalitesiyle her zaman ön plana çıkan firmamızın önemi tam da burada ortaya çıkmaktadır. Firmamız ilçenin boya ve badana başta olmak üzere, tadilat ve dekorasyon, alçı ve alçıpan, çatı, bina cephe yalıtım işleri gibi ihtiyacını karşılayan en büyük firma olmayı başarmıştır.

Müşteri odaklı yaklaşımımız sonucu sunduğumuz kaliteli hizmetle Sancaktepe’de bulunan şirketlere ve Sancaktepe’de ikamet edenlere çözüm üretmekteyiz. Verdiğimiz hizmetten memnun kalan insanların çokluğu boya ve badana ustası alanında ön plana çıkmamızı sağlamaktadır. Alanında uzman kadromuzla anında çözümler sunup müşterimize verdiğimiz değeri göstermekteyiz. 

İlçede boya ve badana denince ilk akla gelen firma olmamız uzun bir süreç sonucunda yaşadığımız tecrübelerle sağlanmıştır. Verdiğimiz hizmetin en uygun fiyata en kaliteli hizmet olmasına her zaman büyük önem vermekteyiz. Yılın her günü, günün her saati sizlere hizmet sunmaktayız. Bir günde teslim işlerimizle hızlı ve titiz değerli işlere imza atmaktayız.

Sancaktepe ilçesinin hangi mahallesinde ikamet ediyorsanız edin sizlere hizmet vermeye hazırız. Sizde projeniz, konutunuz ya da ofisiniz ile ilgili fiyat teklifi ve rezervasyon için;  [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz.