İstanbul’un geç dönem yerleşimlerinden olan ve daha önce Taşlıtarla ve Küçükköy Mevkii olarak bilinen Gaziosmanpaşa ilçesi, 1950’li yıllardan sonra gelişmiş, 1963 yılında da İstanbul sınırları içinde yer alan bir ilçe yapılmıştır. Gaziosmanpaşa ilçe alanı eskiden Eyüp ve Çatalca ilçelerinin sınırları içindeydi. Bugün ilçe merkezinin bulunduğu topraklar 1950’lere kadar boştu. Eyüp ilçe sınırları içindeki bu topraklar kıraç ve taşlı olduğundan halk arasında Taşlıtarla olarak adlandırılırdı.

Gaziosmanpaşa öylesine değerli bir konumdadır ki bu konum zamanla çok büyük nufüs artışına neden olmuştur ve 2007 yılı itibariyle Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yaptırılan Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi verilerine göre 1 milyon 13 binlik nüfusuyla Türkiye’nin en büyük ilçesi olmuş ve bu sonuçla nüfus yoğunluğu bakımından Türkiye’nin 64 ilini geride bırakmıştır. Ancak 2009 yılı itibariyle Gaziosmanpaşa ilçesinden iki yeni ilçe, Arnavutköy ve Sultangazi ilçeleri doğmuş, Büyükşehir Belediyesi Sınırları İçerisinde İlçe Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki 5747 sayılı kanunla, Gaziosmanpaşa ilçesi üçe bölünmüştür. Gaziosmanpaşa bugün firmamızın en çok işçilik sunduğu ilçelerden biri konumundadır.

Gaziosmanpaşa boyacı ustası arayan bir çok hane halkı ilk tercih olarak bizleri tercih etmektedir. Firmamız boya ve badana konusunda 13 yıllık deneyim uzmanlığa sahip büyük bir yapıya hakim profesyonel bir oluşumdur. Tüm personelimiz işinde uzman ve profesyoneldir. Firmamız ilçe halkına sadece boya ve badana hizmeti ile değil tadilat ve dekorasyon, alçı ve alçıpan, çatı, bina cephe yalıtım işleri gibi bir çok alanda hizmet sunmaktadır.

Özellikle bir günde işçilik ve malzeme dahil boya ve badana hizmetimiz Gaziosmanpaşa halkı tarafından yoğun ilgi görmektedir. Eğer sizinde uygun fiyata boyacı arayışınız varsa eğer firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Firmamız en iyi boya markaları ile en uygun fiyata boya ve badana ihtiyacınızı karşılayacaktır. Tüm ihtiyaçlarınız için  [email protected] mail adresimize mail iletebilirsiniz.