Blog

Smart Things to Do Before You Move

Gaziosmanpaşa Boya ve Badana

İstanbul’un geç dönem yerleşimlerinden olan ve daha önce Taşlıtarla ve Küçükköy Mevkii olarak bilinen Gaziosmanpaşa ilçesi, 1950’li yıllardan sonra gelişmiş, 1963 yılında da İstanbul sınırları içinde yer alan bir ilçe yapılmıştır. Gaziosmanpaşa ilçe alanı eskiden Eyüp ve Çatalca ilçelerinin sınırları içindeydi. Bugün ilçe merkezinin bulunduğu topraklar 1950’lere kadar boştu. Eyüp ilçe sınırları içindeki bu topraklar kıraç ve taşlı olduğundan halk arasında Taşlıtarla olarak adlandırılırdı.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Fatih Boya ve Badana

İstanbul Avrupa yakasının değerli konuma sahip ilçelerinden Fatih tarihe tanıklık etmiş değerli bir ilçedir. İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden Fatih'te bir çok tarihi mekan yer almaktadır. Firmamız Fatih ilçesi sınırları içinde kalan bir çok konut ve iş yerinde boya ve badana hizmeti ile duvar kağıdı çalışması yürütmüştür. Ayrıca tadilat ve dekorasyon ile alçıpan bölme çalışmalarını bu ilçede bir çok mekanda uygulamıştır.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Eyüp Boya ve Badana

Eyüp ilçemiz başta İstanbul olmak üzere tüm ülkemiz için önemli bir konumdadır. Tarihi değeri kadar milli ve dini değeri de yüksek olan ilçe tarihler boyu İstanbul'a hizmet vermeye devam etmiştir. İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Eyüp ilçesinde bir konut projesi kentsel dönüşüm ile yenilenirken, bir çoğu da ayakta kalmaya devam etmektedir. Özellikle boya ve badana gereken konutların boyacı ihtiyaçlarını tam 13 yıldır aralıksız gerçekleştiriyoruz. Asıl adı Eyüpsultan olan ilçe halk tarafından kısaca Eyüp olarak bilinir ve ilçe bir çok tarihi ve dini mekana ev sahipliği yapmaktadır.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Esenler Boya ve Badana

Yoğun göç alımı devam eden ilçelerimizden Esenler ilçesi son sayımda beşyüzbini bulan nufüsü ve 16 mahallesi ile dikkat çekmektedir. Tarihi 1935'li yıllara dayana ve bir köy durumundan 5.227 hektar alana yayılan devasa bir ilçeye dönüşen Esenler'de boya ve badana hizmetlerimiz yoğun olarak talep görmektedir. Esenler ilçesinde boya ve badana başta olmak üzere, tadilat ve dekorasyon, alçı ve alçıpan, çatı, bina cephe yalıtım işleri gibi bir çok alanda hizmet sunan firmamız onlarca müşteri referansına sahiptir. Esenler'in hangi mahallesi ya da bölgesinde oturuyor ya da bulunuyor olursanız olun firmamız sizlere hizmete hazırdır. İster boya, ister tadilat ya da dekorasyon işi olsun profesyonel ekibimiz ile hizmete hazırız.

Devamını Oku
Smart Things to Do Before You Move

Esenyurt Boya ve Badana

İstanbul'un en hızlı gelişen ilçelerinden biri konumundaki Esenyurt ilçesi bizler için çok ayrı bir konumdadır. Çünkü bu ilçede her gün yeni bir proje alımı gerçekleştirmekteyiz ve yüzlerce konutun duvarlarında ustalarımızın fırçalarının izleri bulunmaktadır. Boya ve badana işlerimizin büyük bir oranı bu ilçemizde gerçekleşmektedir. Özellikle bir günde teslim iş projemiz ilçe halkı tarafından yoğun ilgi görmektedir.

Devamını Oku